Νέο testware 6 - όλα σε ένα Νέο testware 6 - όλα σε ένα . .

Το my.testware είναι μία καινοτόμος διαδικτυακή πλατφόρμα με την οποία μπορούμε να κατασκευάσουμε ασκήσεις-ερωτήσεις για οποιοδήποτε φορέα πιστοποίησης.

Η κατασκευή των ερωτήσεων είναι απλή, απαιτείται καλή γνώση του Microsoft Office. Το σύστημα σε όλες τις ερωτήσεις που κατασκευάζει ελέγχει το αποτέλεσμα και όχι τον τρόπο.

Οι ασκήσεις που δημιουργούνται με το my.testware είναι INATES, δηλαδή χρησιμοποιούν την πραγματική εφαρμογή.

Μπορείτε να κατασκευάσετε ερωτήσεις για όλες τις ενότητες του ECDL (Word, Excel κτλ) και για οποιοδήποτε επίπεδο (Standard, Advanced ή άλλο). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας αρχεία εργασίας ή τις δικές σας εικόνες και κείμενα. Οι ασκήσεις λειτουργούν σε όλες τις εκδόσεις Windows και Office.

Οι ασκήσεις-ερωτήσεις μπορούν να αφορούν οποιοδήποτε αντικείμενο-ενότητα ανεξαρτήτως φορέα πιστοποίησης (δεν υπάρχει περιορισμός).

Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας Video λύσεις στις οποίες μπορείτε να περιγράφετε τον τρόπο ή τον σκοπό της κάθε άσκησης-ερώτησης.

 

Δείτε το video Hello World

 

 

Ποιούς αφορά

Το my.testware αφορά κυρίως καθηγητές πληροφορικής οι οποίοι έχουν δημιουργήσει ασκήσεις για τους σπουδαστές και επιθυμούν να τις μετατρέψουν σε σύγχρονη τεχνολογία INATES. Οι ασκήσεις μπορεί να περιέχουν μεμονωμενές ερωτήσεις (χωρίς ιδιαίτερη σειρά εμφάνισης) ή ολοκληρωμένα σενάρια για την κατασκευή βιογραφικού, φαξ, βιβλίου εσόδων-εξόδων, πελατολογίου κ.α.

Ο καθηγητής-δημιουργός έχει την δυνατότητα να παρουσίασει τις ασκήσεις σε όλο το δίκτυο των συνεργατών testware.

 

Πώς λειτουργεί:

  • Ο καθηγητής-δημιουργός προμηθεύεται κωδικούς πρόσβασης για την ιστοσελίδα http://my.testware.eu και ξεκινάει την κατασκευή των ερωτήσεων.
  • Ο δημιουργός μπορεί να κατασκευάσει απεριόριστο αριθμό ασκήσεων-ερωτήσεων-test set σε οποιαδήποτε ενότητα.
  • Κατά την διάρκεια της κατασκευής μπορείτε να κάνετε δοκιμή των ερωτήσεων ή του test set.
  • Αφού ολοκληρώσετε την κατασκευή τότε μπορείτε να δημοσιεύσετε το test set στο testware ώστε όλες οι θέσεις εργασίας testware να μπορούν να τρέξουν τις νέες ερωτήσεις.
  • Τα νέα test set μπορούν να είναι προσβάσιμα από το εκπαιδευτήριο του δημιουργού ή από όλους τους πελάτες testware σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Τιμοκατάλογος

  Τιμή
Άδεια χρήσης 100 €
Ετήσια ανανέωση 50 €

 

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Το κόστος αφορά μία άδεια χρήσης (δηλαδή για έναν καθηγητή-δημιουργό username και password).

 

 

Friday the 24th. Copyrights © 2019 Seventron Limited. All Rights Reserved.