Νέο testware 5 - όλα σε ένα Νέο testware 5 - όλα σε ένα Kids EnglishOnlineTests.com

Τι είναι το EnglishOnlineTests.com;

Το EnglishOnlineTests.com είναι ένα website το οποίο προσφέρει test πρακτικής εξάσκησης για τα πτυχία Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CPE) και Michigan (ECCE, ECPE). Τα test είναι ηλεκτρονικά και γίνονται εξ ολοκλήρου μέσω διαδιακτύου. Στα test συμπεριλαμβάνονται past papers (παλιά θέματα εξετάσεων) και νέο υλικό σύμφωνα με τις προδιαγραφές και την εξεταστές ύλη (syllabus) του κάθε πιστοποιητικού. Τα εκπαιδευτήρια (φροντιστήρια ξένων γλωσσών κ.α.) έχουν δικό τους περιβάλλον διαχείρισης των μαθητών όπως:

  • προσθήκη/διόρθωση μαθητή
  • δημιουργία ομάδων μαθητών (για παράδειγμα class senior d, class FCE)
  • έλεγχος επίδοσης μαθητή
  • κλείδωμα μαθητή
  • ωράριο λειτουργίας
  • διαχείριση credit και ανάθεση σε μαθητή

 

 

 

Κατεβάστε την παρουσίαση
Κατεβάστε τις Οδηγίες χρήσης

 

Τιμοκατάλογος credits (ένα credit ανά μαθητή):

10 Credits
60.00 €
30 Credits
180.00 €
60 Credits
320.00 €
100 Credits
470.00 €

Για άμεση αγορά online (PayPal) κάντε κλικ εδώ. Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και θα λάβετε πληροφορίες για τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής (κατάθεση σε τράπεζα).

Τα εκπαιδευτήρια προμηθεύονται credits τα οποία δεν έχουν ημερομηνία λήξης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Κάθε credit αντιπροσωπεύει έναν μαθητή ο οποίος γίνεται ανάθεση σε ένα συγκεκριμένο πιστοποιητικό (πχ Cambridge FCE). Ο κάθε μαθητής συνδέεται με τα δικά του στοιχεία πρόσβασης (email και password) τα οποία πρέπει να είναι μοναδικά.

 

To EnglishOnlineTests.com διαθέτει ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον. Οι μαθητές έχουν στη διάθεση τους όλα τα εργαλεία υποστήριξης της εκπαιδευτικής πλατφόρμας τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν από τον διαχειριστή του εκπαιδευτηρίου.

 

Κάντε κλικ εδώ www.EnglishOnlineTests.com

 

 

 


 

 

Sunday the 25th. Copyrights © 2013 Seventron Limited. All Rights Reserved.